Routeplanner


Plan uw route

Recreatiecentrum Hesselte

Het schitterend gelegen recreatiecentrum Hesselte ligt in het prachtige Drentse dorp Havelte, op fietsafstand van de bekende hunebedden en de grote heide. Je hoeft je geen moment te vervelen als je buiten het park op avontuur gaat. Wat dacht je van een heerlijk stuk wandelen/mountainbiken in het bos, fietsen langs het water of lekker struinen in de nabijgelegen steden als Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle.

Meer dan 61 jaar ervaring

Recreatiecentrum Hesselte heeft meer dan 61 jaar ervaring in het bieden van vakantieplezier. Dat betekent dat je een uitstekende service mag verwachten als je bij ons te gast bent. Bovendien is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten en accommodaties, zoals een wellness centrum met onder andere massage, pedicure en voetverzorging. Maar ook ons nieuwe restaurant ‘De Rand Van Havelte’, een stijlvol restaurant met een unieke verzameling oude radio’s.

Doordat we graag met onze gasten meedenken, kunnen wij extra arrangementen bieden. Denkt u hierbij eens aan een overnachting gecombineerd met een wellness weekend, een actief uitje over de heide met een grote legertruck. Ook een gezellige avond gaan wij niet uit de weg. In samenspraak met u kunnen we de meest uiteenlopende arrangementen aanbieden.

Voor elk gezelschap een geschikte accommodatie

Recreatiecentrum Hesselte heeft voor elk gezelschap en budget een geschikte accommodatie. Zo beschikt het vakantiepark over gezellige chalets, landhuizen tot aan zeer ruime familiebungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. Vind uw ideale vakantiewoning in Drenthe op Recreatiecentrum Hesselte.

Openingstijden receptie
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten
Bekijk onze plattegrond

Havelte Buitengewoon

Met het oog op de naderende feestdagen zetten een tiental Havelter ondernemers hun deuren open. Zij biedt een aanbod dat varieert van lekker ”sfeer”proeven tot een lesje schoonmaak. U kunt inspiratie opdoen op het gebied van wonen en creatief bloemwerk. Uw smaakpapillen worden getest met een glas Havelter wijn, Italiaanse olijfolie of een overheerlijk stukje taart. Er is gelegenheid een bezoek te brengen aan de schoonheidssalon en de collectie van sieraad tot jas te bekijken. Ook teken-en schilderskunst is vertegenwoordigd zodat u een kijkje kunt nemen in het atelier maar ook zelf creatief aan de slag kunt. De deelnemers van ‘Havelte Buitengewoon!’ heten u van harte welkom zodat u sfeervol de winter in gaat. Wilt u een keer sfeer proeven bij 1 van de deelnemers, neem dan contact op met de desbetreffende deelnemer.

http://www.haveltebuitengewoon.nl/

Er zijn nog bungalows en chalets beschikbaar voor uw overnachtingen in die periode!!

Prachtig landhuis in de kort verhuur

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.