Routeplanner


Plan uw route

Recreatiecentrum Hesselte

Het schitterend gelegen recreatiecentrum Hesselte ligt in het prachtige Drentse dorp Havelte, op fietsafstand van de bekende hunebedden en de grote heide. Je hoeft je geen moment te vervelen als je buiten het park op avontuur gaat. Wat dacht je van een heerlijk stuk wandelen/mountainbiken in het bos, fietsen langs het water of lekker struinen in de nabijgelegen steden als Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle.

Meer dan 61 jaar ervaring

Recreatiecentrum Hesselte heeft meer dan 61 jaar ervaring in het bieden van vakantieplezier. Dat betekent dat je een uitstekende service mag verwachten als je bij ons te gast bent. Bovendien is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten en accommodaties, zoals een wellness centrum met onder andere massage, pedicure en voetverzorging. Maar ook ons nieuwe restaurant ‘De Rand Van Havelte’, een stijlvol restaurant met een unieke verzameling oude radio’s.

Doordat we graag met onze gasten meedenken, kunnen wij extra arrangementen bieden. Denkt u hierbij eens aan een overnachting gecombineerd met een wellness weekend, een actief uitje over de heide met een grote legertruck. Ook een gezellige avond gaan wij niet uit de weg. In samenspraak met u kunnen we de meest uiteenlopende arrangementen aanbieden.

Voor elk gezelschap een geschikte accommodatie

Recreatiecentrum Hesselte heeft voor elk gezelschap en budget een geschikte accommodatie. Zo beschikt het vakantiepark over gezellige chalets, landhuizen tot aan zeer ruime familiebungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. Vind uw ideale vakantiewoning in Drenthe op Recreatiecentrum Hesselte.

Openingstijden receptie
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten
Bekijk onze plattegrond

Tijdelijke woonruimte nodig?

Regelmatig krijgen we de vraag of er woningen beschikbaar zijn voor langere tijd. Vaak moeten we "nee" verkopen.

Indien u hier informatie over wilt vragen we u om een mail te sturen naar info@hesselte.nl

Geef hierin a.u.b. zo veel mogelijk aan wat u zoekt, voor welke periode, voor hoeveel personen, huisdieren?, internet en wasmachine-aansluiting nodig? Hoe meer informatie hoe handiger. We mailen u terug! Graag tot ziens op R.C. Hesselte

Op zoek naar tijdelijke woonruimte, wij bieden u verschillende mogelijkheden

geschakelde bungalow

Minimaal 3 maanden huren. Voor meer informatie mail gerust. 

info@hesselte.nl

0521-341270

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Privacy statement

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.