Havelte en Zuid-West Drenthe

Kiezen voor Hesselte is kiezen voor Zuid-West Drenthe.

Een gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen, schilderachtige dorpen als Havelte, Dwingeloo, Ruinen en Vledder met Saksische boerderijen tussen oude bomen. Hier wordt u nog vriendelijk gedag gezegd door de plaatselijke bevolking, ook al kent men u niet.

Havelte is een brinkdorp dat centraal ligt in het zuidwesten van Drenthe. Havelte kent de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor dorpen in Drenthe. Alle dagelijkse boodschappen zijn in Havelte verkrijgbaar, zo is er o.a. een supermarkt, een bakker, slager, drogist, bank en, naast ons eigen restaurant, meerdere horeca gelegenheden. Tevens ligt ons vakantiepark op loopafstand van de Golfclub Havelte en het openlucht zwembad.

Golf arrangement

In samenwerking met Golfclub Havelte hebben wij een golf arrangement samengesteld, bestaande uit:

3 dagen (2 overnachtingen) logeren op Recreatiecentrum Hesselte.

Overnachten in de luxe 4 persoons Canadese Bungalow op loofafstand van de golfbaan. Uw verblijf bestaat uit een ruime huiskamer met comfortabele zithoek en grote eethoek. Verwarmd d.m.v. vloerverwarming. Een luxe keuken met alle benodigde inbouw-apparatuur, vaatwasser en een combi-magnetron. Fraaie badkamer met douche en ligbad.

Overdag golfen bij de naastgelegen golfclub Havelte (18-holes). Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Er zijn nauwelijks omgevingsgeluiden; met een beetje geluk hoort u alleen het zingen van de vogels

Prijs voor dit arrangement is op basis van logies € 155 per persoon (inclusief greenfee 18 holes).

Meer informatie over de golfclub Havelte vindt u op: www.golfclubhavelte.nl.

Havelte Buitengewoon

Met het oog op de naderende feestdagen zetten een tiental Havelter ondernemers hun deuren open. Zij biedt een aanbod dat varieert van lekker ”sfeer”proeven tot een lesje schoonmaak. U kunt inspiratie opdoen op het gebied van wonen en creatief bloemwerk. Uw smaakpapillen worden getest met een glas Havelter wijn, Italiaanse olijfolie of een overheerlijk stukje taart. Er is gelegenheid een bezoek te brengen aan de schoonheidssalon en de collectie van sieraad tot jas te bekijken. Ook teken-en schilderskunst is vertegenwoordigd zodat u een kijkje kunt nemen in het atelier maar ook zelf creatief aan de slag kunt. De deelnemers van ‘Havelte Buitengewoon!’ heten u van harte welkom zodat u sfeervol de winter in gaat. Wilt u een keer sfeer proeven bij 1 van de deelnemers, neem dan contact op met de desbetreffende deelnemer.

http://www.haveltebuitengewoon.nl/

Er zijn nog bungalows en chalets beschikbaar voor uw overnachtingen in die periode!!

Prachtig landhuis in de kort verhuur

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.