Hermansveld 42

Goed onderhouden chalet met een diepe tuin met veel privacie. In  het najaar van 2016 geplaatst en aangesloten met nieuwe aftimmering rondom. buitenmaat : 9.30 x 3.85 m (oppervlakte ca. 36 m2 )

De waterleiding heeft een warmtelint en daarmee is deze winterhard. Omdat het park het gehele jaar is geopend kunt u maximaal recreëren. Op de vloeren ligt vinyl als vloerbedekking. De kleine ramen zijn voorzien van vertikaal schuifraam met sluiting en voorzien van horren. Vanuit de woonkamer een extra deur naar het terras.

Indeling:

Het chalet is absoluut een bezichtiging waard.

Bezichtiging alleen op afspraak. 

 

Bezichtiging alleen op afspraak.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Verzenden

Havelte Buitengewoon

Met het oog op de naderende feestdagen zetten een tiental Havelter ondernemers hun deuren open. Zij biedt een aanbod dat varieert van lekker ”sfeer”proeven tot een lesje schoonmaak. U kunt inspiratie opdoen op het gebied van wonen en creatief bloemwerk. Uw smaakpapillen worden getest met een glas Havelter wijn, Italiaanse olijfolie of een overheerlijk stukje taart. Er is gelegenheid een bezoek te brengen aan de schoonheidssalon en de collectie van sieraad tot jas te bekijken. Ook teken-en schilderskunst is vertegenwoordigd zodat u een kijkje kunt nemen in het atelier maar ook zelf creatief aan de slag kunt. De deelnemers van ‘Havelte Buitengewoon!’ heten u van harte welkom zodat u sfeervol de winter in gaat. Wilt u een keer sfeer proeven bij 1 van de deelnemers, neem dan contact op met de desbetreffende deelnemer.

http://www.haveltebuitengewoon.nl/

Er zijn nog bungalows en chalets beschikbaar voor uw overnachtingen in die periode!!

Prachtig landhuis in de kort verhuur

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.