Woonruimte

Recreatiecentrum Hesselte heeft een ruim aanbod van volledig gemeubileerde recreatiebungalows en chalets die geschikt zijn voor tijdelijke woonruimte.

Wanneer u opzoekt bent naar een woonruimte kunt u een aanvraag bij ons indienen door te mailen naar info@hesselte.nl. Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk om te weten zodat wij u aanvraag in behandeling kunnen nemen: het aantal personen, de gewenste verblijf periode, eventuele huisdieren en of u een roker bent. 
Hierop zullen wij in ons systeem kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn en u bericht terug doen. 

Bij uw aanvraag kan er geïnformeerd worden naar de redenen voor de tijdelijke huur en naar uw financiële draagkracht. U kunt telefonisch of via een e-mailbericht een afspraak maken voor een bezichtiging van één of meerdere verhuurobjecten.

Waar u rekening mee dient te houden:

Bij langverhuur dient u voor een periode van minimaal 3 aaneengesloten maanden te huren op contractbasis. Als u gebruik maakt van een object als tijdelijke woonruimte, mag u zich niet definitief vestigen op ons adres middels de basisadministratie van de gemeente Westerveld. tijdelijk inschrijven is toegestaan op eigen risico. Indien u wordt ingeschreven dient u dit aan te kunnen tonen.

De volgende bungalows en chalets kunnen hiervoor in aanmerking komen, mits beschikbaar voor de benodigde periode:

Kosten voor tijdelijke woonruimte

Elk object heeft zijn eigen (maand)huurprijs variërend in prijs vanaf €500,- tot €950,-  per maand exclusief overige kosten, welke we u op aanvraag kunnen doorgeven.

De bijkomende kosten per maand zijn gelijk per object en dient u maandelijks vooraf samen met de huur te betalen. Deze verplichte kosten zijn: (o.v.b. van externe prijswijzigingen zoals bijv. Ziggo, gemeente kosten)

Huurprijs per object op aanvraag  
Voorschotten gas, water én electra 200,00

C.a.i. /Internet; indien aanwezig in object

55,00
Huisvuil bijdrage 25,00
Postbus; indien beschikbaar 12,50

Toeristenbelasting per persoon

Huisdier; indien toegestaan

34,10

25,00

Overige kosten

Borg 1 maand huur; 1 malig voor aankomst, te verrekenen na vertrek. Eindschoonmaakkosten; voorschot 150,00: 1 malig voor aankomst, bij vertrek wordt minimaal 50,00 berekend voor controle; bij niet schoon berekenen we 50,00 per uur extra.  Verlenging van contracten kan alleen onder voorbehoud. De einddatum op kontrakt is bepalend. U gaat een betalingsverplichting aan voor de vastgelegde periode!

Op zoek naar tijdelijke woonruimte, wij bieden u verschillende mogelijkheden

http://www.hesselte.nl/nl/vakantiepark/chalet/huren/hermansveld-50.html

Minimaal 3 maanden huren. Voor meer informatie mail gerust. 

info@hesselte.nl

0521-341270

Vinyl avond

Elke laatste zaterdag van de maand: Vinyl avond. Oude tijden herleven in De Rand Van Havelte!

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Privacy statement

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.