Woonruimte

Recreatiecentrum Hesselte heeft een ruim aanbod van volledig gemeubileerde recreatiebungalows en chalets die geschikt zijn voor tijdelijke woonruimte.

Wanneer u opzoekt bent naar een woonruimte kunt u een aanvraag bij ons indienen door te mailen naar info@hesselte.nl. Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk om te weten zodat wij u aanvraag in behandeling kunnen nemen: het aantal personen, de gewenste verblijf periode, eventuele huisdieren en of u een roker bent. 
Hierop zullen wij in ons systeem kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn en u bericht terug doen. 

Bij uw aanvraag kan er geïnformeerd worden naar de redenen voor de tijdelijke huur en naar uw financiële draagkracht. U kunt telefonisch of via een e-mailbericht een afspraak maken voor een bezichtiging van één of meerdere verhuurobjecten.

Waar u rekening mee dient te houden:

Bij langverhuur dient u voor een periode van minimaal 3 aaneengesloten maanden te huren op contractbasis. Als u gebruik maakt van een object als tijdelijke woonruimte, mag u zich niet definitief vestigen op ons adres middels de basisadministratie van de gemeente Westerveld. tijdelijk inschrijven is toegestaan op eigen risico.

De volgende bungalows en chalets kunnen hiervoor in aanmerking komen, mits beschikbaar voor de benodigde periode:

Kosten voor tijdelijke woonruimte

Elk object heeft zijn eigen (maand)huurprijs variërend in prijs vanaf €500,- tot €950,-  per maand exclusief overige kosten, welke we u op aanvraag kunnen doorgeven.

De bijkomende kosten per maand zijn gelijk per object en dient u maandelijks vooraf samen met de huur te betalen. Deze verplichte kosten zijn: (o.v.b. van externe prijswijzigingen zoals bijv. Ziggo, gemeente kosten)

Huurprijs per object op aanvraag  
Voorschotten gas, water én electra 200,00

C.a.i. /Internet; indien aanwezig in object

44,50
Huisvuil bijdrage 25,00
Postbus; indien beschikbaar 12,50

Toeristenbelasting per persoon

Huisdier; indien toegestaan

34,10

25,00

Overige kosten

Borg 1 maand huur; 1 malig voor aankomst, te verrekenen na vertrek. Eindschoonmaakkosten; voorschot 150,00: 1 malig voor aankomst, bij vertrek wordt minimaal 50,00 berekend voor controle; bij niet schoon berekenen we 50,00 per uur extra.  Verlenging van contracten kan alleen onder voorbehoud. De einddatum op kontrakt is bepalend. U gaat een betalingsverplichting aan voor de vastgelegde periode!

Prachtig landhuis in de kort verhuur

Op zoek naar tijdelijke woonruimte, wij bieden u verschillende mogelijkheden

Minimaal 3 maanden huren. Voor meer informatie mail gerust. 

Recreatiecentrum Hesselte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte

info@hesselte.nl
Tel: 0521 34 12 70
Facebook

KvK: 040 561 17

Heeft u een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.